Alku

Aivokurkiainen (Osa1)

Kello on kolme yöllä, minä istun rannalla keinumassa ja itken. Bokserini on sullottu täyteen rahaa, raiskausta on pelätty koko yö. Tommi on ...

8.6.2016

Muurahaiset hautaavat vainajansa (Osa6)

Minun on pakko päästä pois kaupungista. Lämpö on houkutellut ulos jokaisen pitäjän alkoholistin. En voi käydä lähikaupassakaan, ilman että joku omastamielestään maailman hauskin, pahan hajuinen setä, tulee huutelemaan tai sönköttämään jotain. Olin ostanut maitoa, puistokemisti huusi perääni  maanisesti käkättäen näkevänsä minut. Meenasin heittää ukkoa täysmaidolla ja huutaa ettei kukaan näe häntä koska nyt on tiistai, kello on kolme päivällä ja sinusta on hyvä idea juoda minimarketin parkkipaikalla humalahakuisesti, senkin onneton yksinäinen elämäntapaongelmainen paskiainen, jolle henkilökohtainen hygienia on konseptina lähes täysin tajunnan ulottumattomissa. Sitten menin kotiin ja join litran kaakaota, ja melkein tunsin olevani parempi ihminen.

Aloitan rauhoittumis retriittini istumalla bussissa viisi tuntia, kävelemällä tunnin. Pikku pitäjän aamuvirkut katsovat minua ja pyöreitä aurinkolasejani kummeksuen, kello on viisi aamulla. Mökki on paikoillaan. Molemmat jalkani ovat rakoilla. Minulla on aivan liikaa kantamuksia mukanani. Kuisti on siitepölyssä, eteinen koiran karvoissa. Keittiön juomavesi ämpäri puolillaan limaista, leväistä vettä, jossa kelluu yksi vettyny, jo kauan sitten hukkunut hevosmuurahainen.

Teen sämpylää puu lämmitteisellä uunilla, niistä tulee kamalia. Jääkaapissa ei ole muuta ruokaa kuin voita. Keitän tee-vettä, kiehuvassa vedessä kelluu vielä muutama minuutti sitten hengissä ollut hevosmuurahainen. Kauhon sen pois kupistani pikkulusikalla. Tee ei maistu mitenkään murhalta. Jääkaapin viereisen lattialistan välisen raon vieressä seisoo kolme hevosmuurahaista, jotka ovat luultavasti erimieltä. Painan peukalollani niitten päät lyttyyn. Kuin jotain makaaberia kupla muovia. Peukaloni haisee happamalta. Tee ei edelleenkään maistu murhalta.

Alan luonnostella muotokuvaa mummostani vanhalle kirjahyllyn taustavanerin palalle. Sen nimeksi tulee "mummu syö räkää". Ihan  vain kiitokseksi siitä että sain tulla ja olla. Kirjoitan mökkikirjaan että saunassa oli lämmin ja järvessä oli kylmä. Tekstini on tarkoitus toimia satiirina muitten mökkikirjan kirjoittajien itsestään selvyyksille. Minusta tuntuu että sukuni pitää minua vain yksinkertaisena. Se mitä he minusta ajattelevat ei kuulu minulle.

Seuraavana päivänä jääkaapin viereisen lattialistan raon vieressä ei makaa kolmea päät mäsäksi liiskattua ruumista. Päätän keittää kahvia.

6.6.2016

Penetratiivinen psykoanalyysi (Osa5)

Tommi on palasina, minun täytyy tuntea hänen tuskansa. Minä kieltäydyn tuntemasta sitä, mutta suostun ymmärtämään. Minä pysyn tyynenä - olen saanut nukuttua. En enää pelkää vihervasemmistolaisten taiteilijoiden murhasalaseuraa. Minä sanon Tommille mitä minä ajattelen. Tommi sanoo aikuisten version siitä että minä olen iso kakka-pää, minä sanon että tykkään hänestä silti. Minä en olekkaan yhtäkkiä aivan niin iso kakka-pää. Tommikin tykkää minusta ihan vähän.

Istumme Venlan kanssa rannalla uittamassa varpaita. Venla toi minulle Kreikasta sikareita. Minä olin lopettanut polttamisen paripäivää aijemmin. Lueskelen Venlalle, tyrskitään. Välillä jutellaan Tommista - vaikken saisi. Venlakin puhuu asioistaan, matkastaan ja Timostakin. Tuulee kylmästi. Minä poltan sikareita, tuuli paiskoo veteen sihisevää tuhkaa, kalat eivät yritä syödä sitä.

Mennään kaupungin kattojen ylle juomaan olutta, syömään munkkia ja suklaata, polttelemaan sikareita. Minulla on mukana peitto jonka päällä on pehmeä istua - minulla on muutenkin lakananvaihto päivä. Puhutaan kilpikonnista, kanoista, vuohista ja skoottereista - mistä nyt ihmiset yleensä puhuu. Minä kerron Venlalle illastani Sonjan kanssa. Haukun Tommia kakka-pääksi, kerron ikävästäni.

Ohi kävelee joku mummeli joka juttelee meille eri paikoissa olevista jutuista ja siitä että miten ne on eri puolilla. Onneksi sen puhelin soi viiden minuutin sisään ja se sai syyn jatkaa matkaa. Se sanoi istuvansa täällä pari kertaa viikossa katselemassa junia - mummolla on hyvä maku.

Olen musiikki tapahtumassa peitto kainalossa, tuntuu turvarievulta. Venlan työkaveri haluaa nähdä artistin, alamme puskea läpi kirkuvien pikkutyttöjen ja niiden väsyneitten vanhempien. Minä puskeudun ensin ja puhun kovaan ääneen mentaali ongelmistani ja siitä miten kauniilta happi-atomit tänään näyttää, samalla kun puristan täkkiä rintaani vasten. Ihmiset väistävät, meitä naurattaa. Joku nainen kuvittelee olevansa meitä tärkeämpi koska hänellä on lapsia - minä ojennan hänelle ilmaisen preservatiivin ettei niitä tule lisää.

Artisti sanoo että me voimme olla mitä vain ikinä haluamme, ettei erimieltä olevista ihmisitä kannata välittää. Me kaikki voimme saavuttaa mitä ikinä haluamme, jos joku muuta väittää, niin siitä ei saa välittää. Minä kuiskaan Venlan työkaverille että olen jo pitkään haaveillut etnisestä puhdistuksesta. Venlan työkaveri nauraa, koska sillä on huumorin taju. Joku keski-ikäinen meidän vieressä katsoo pitkään - sillä ei ole.

Käyn laittamassa kondoomin kumikikkelille pimeässä. SPR.n työntekijä kysyy nimeäni kondoomin ajokorttiin, sanon sen, SPR ihminen kirjoittaa nimeni väärin, minua ei kiinnosta. Sinisiin kokovartalospandexeihin pukeutunut mies nauraa huonoille kondoomi läpilleni. Yritän suorittaa yhdyntäyhteiskuntatieteitten lyhyen oppimäärän. Vastaan väärin yhteen kysymykseen. Oikea vastaus on heteroseksi, sanon testin valvojalle ettei kysymys kosketa minua, saan silti hylätyn.

Timo tulee, tunnen oloni aluksi hieman vaivautuneeksi. Tytöt jonottavat kumikikkeli kojulle. Jonkun pikku lapsella on valjaat. Sanon hiljaa ettei tuohon nyt enää kortsut auta, paitsi jos sen laittaa päähän. Venlan työkaveri on lähellä tukehtua.

Menemme kantakapakkaan Venlan ja Timon kanssa. Joku juopunut haukkuu kapakan palvelua hitaaksi, se on kuulema sitä aina. Minä sanon ettei täällä tiistaina kolmelta päivällä ole yhtään ruuhkaa. Venla tilaa minulle oluen, minä tilaan meille ranskalaisia. Juttelen vähän aikaa Tommin kanssa, se on laittanut kuvan itsestään puvussa - mä sulan sisältä vähän.

Kysyn että kurkistetaanko vähän pellin alle. Aletaan selittää aliaskortteja. Minun selitykseni takkuaa sanassa petos. Vähän ajan kuluttua Venla mulkaisee minua merkitsevästi, minä en tiedä mitä se mulkaisu merkitsee, mutta hidastan tahtia ja kadotan synkronisaation. Timo naurahtelee välillä hermostuneesti. Saan oluen juotua ja lähden kotiin.

Kotimatkalla tapaan miehen joka hoipuu suojatiellä pesäpallomailan kanssa. Mielestäni mies vaikuttaa idiootilta, en kirjoita nimeäni hänen kaverikirjaansa.

5.6.2016

Kommunaalinen hammasharja (Osa4)

Mä herään neljä tuntia myöhemmin. Puhelimeeni on soitettu kahdesti, ja minä olen missannut sovitun tapaamisen. Sonja nukkuu vielä, minua ahdistaa, haluaisin että se lähtis jo. Soitan musiikkia liian kovalla että se heräisi. Ei se herää. Kysyn siltä että haluaako se tupakkaa, ei kuulema voi polttaa vielä, maistuu suussa liian pahalta. Mä sanon et se voi lainata Venlan hammasharjaa jos se haluaa. Se haluaa.

Mietin Sonjaa ja Venlaa suutelemassa.
Mietin minua ja Sonjaa suutelemassa.
Mietin minua ja Venlaa suutelemassa.
Mietin minua kättelemässä molempien miesystäviä.
Minusta tuntuu ettei saman hammasharjan käyttäminen haittaa.

Sonja kävelee vieläkin seiniä pitkin. Mä en ole koskaan nähnyt sitä niin humalaisena kuin viime yönä. Musta tuntuu että se on hieman pettynyt siihen etten mä penetroitunut siihen. Mä en. Mulla on ikävä Tommia, vaikka se vihaakin mua tällä hetkellä, kun aina yritän selittää käyttäytymistäni.

Tommi sanoo että kaikki minussa on väärin. Minä aiheutan hänelle hirvittävää tuskaa. Minä tiedän etten minä mitään aiheuta. Tommi sanoo minulle mitä kaikkea hänelle olen sanonut. Sellaisten asiotten kuuleminen varmasti aiheuttaa hirvittävää tuskaa. Minä yritän selittää. Se on väärin. Jos Tommi ei aina jokaisesta menneisyyteeni liittyvästä asiasta sanoisi ettei halua kuulla enempää, niin minulla olisi joskus mahdollisuus selittää ja hänen ei tarvitsisi aina keksiä loppuja omasta päästään. Se on väärä ajatus.

Minä olen rikollinen, hulttio, mielenterveyspotilas joka nussii jokaista vastaan tulijaa ja potkii naapurin mummoa naamaan, jahka on ensin nussinut sitä. Minä pilailen ja nauran liikaa. Minä otan liian rennosti sukupuolitauti testeissä. Minä olen huora, kiertopalkinto joka nussii kaikki tuttujaan. Minä olen vastemmielinen tupakoitsija joka vaarantaa Tommin terveyden. Kerroinko jo että minä nussin kaikkia? Silloin kun te muut olitte diskossa tai koulussa tai töissä tai sohvalla katsomassa televisiota, minä olin nussimassa - teitä kaikkia.

Tommi on idiootti joka katsoo liikaa kymmenen uutisia, ja kuvittelee olevansa aikuinen koska asuu kolmiossa ja omistaa kalliin puhelimen.
Tommi sylkee, koska siemennesteeni kuuluu minulle.
Tommilla oli onnellinen lapsuus.
Tommin mielestä köyhät ovat laiskoja.
Tommi ei kuuntele musiikkia seksin aikana.
Tommin kylpyhuoneen lattialla on oksettavan paljon pölyä.
Tommi on varma että hänestä on suuruuteen.
Tommi käy äänestämässä.
Tommi on hiljaa orgasmin hetkellä.
Tommi katsoo pään irtileikkaamis videoita netistä.
Minä olen lapsellinen ja elän mielikuvitus maailmassa.

Minusta tuntuu että taidan olla rakastumassa Tommiin, vaikka Tommi onkin toisinaan ihan täys idiootti.