Alku

Aivokurkiainen (Osa1)

Kello on kolme yöllä, minä istun rannalla keinumassa ja itken. Bokserini on sullottu täyteen rahaa, raiskausta on pelätty koko yö. Tommi on ...

19.6.2016

OCD ostosreissu (Osa10)

"Mitä mä tarviin, mitä mä tarviin? Vartija liikahtaa. Ota aurinkolasit pois näytät epäilyttävältä. Sipuleita, ota punasipuleita kilo 1,47€. Tuosta valkosipulia, kynnellisiä 1,39€, yksikyntiset on liian kalliita .Leipä hylly on tyhjä, en olisi halunnutkaan tuoretta leipää, ei siihen ole varaa, ja sitten olisi pitänyt ostaa leikkeleitäkin, eikä siihenkään ole kenelläkään varaa. Omenoita, kilo 1,79€. Summa tällä hetkellä 4,65€, muista 4.65, muista neljä piste kuus viis. Jauhelihaa, jauhelihaa, sika-nautaa, sitä halvinta, halvinta, ota kaksi, ota kaksi, yhteensä 3,78€ summa 8,43€, muista kahdeksan piste neljä kolme, 8.43. Lihapiirakoita, lämmität mikrossa, lämmität mikrossa jonka ostit viisivuotta sitten kolmellakymmenenllä eurolla viisi vuotta sitten, älä ajattele sitä, älä ajattele 5305, älä ajattele sitä. Summa 8,43. 8,43 plus kahdeksan lihapiirakkaa 1,95€ on yhtäkuin 18,38. On  yhtäkuin 18,38? ei ei ole! Summa 843 843 plus 195 on yhtäkuin 10,38€ uusi summa 10.38. uusi summa kymmenen piste kolme kahdeksan, kahdeksan lihapiirakkaa. Virikkeettömän kanan geenimanipuloituja munia, munia, munat ehjiä, ehjiä, ehjiä häkissä. Uusi summa 11,57€, muista se. Mutanttikana joka kykkii häkissä eikä ole todellakaan mielissään siitä, nyt et naura, mietit 1 1 . 5 7, mieti sitä, tämä on modernia saalistusta, ei tämän kuulu olla hauskaa, älä naura. Voita, Voita, sen leivän päälle jota ei ole, ei luomua, ei luomua, eikä terveellistä, mahdollisimman kovaa rasvaa, kovalla käteisellä. Uusi summa 13,54 13,54 kolmetoistapisteviisineljä. Pieni pala halppis juustoa, pieni pala, se on halpaa, sille leivälle jota ei ole olemassa, mutta jolla on jo voitakin, uusi summa kuusitoista piste neljä kahdeksan, yksi kuusi neljä kahdeksan, muista se, muista se. Vessapaperi ja irtokarkkia, ja karkkia, ostat molempia vähän, paitsi karkkia koska tämä on ihan perseestä. Uusi summa 23,66€. Pullon palautus kuitissa 3,65€."

Kassa hymyilee kun maksan kahden kympin setelillä. Se naurahtaa ja vitsailee että laskin tarkasti. Minä nauran ehkä vähän liian kovaa. Sanon että kaikista hulluinta olisi, jos olisin oikeasti laskenut kaiken noin tarkasti. Kassa katsoo minua pitkään, minä sullon ostoksia mukanani tuomaan muovikassiin (kaupasta ostettuna kaksikymmentä senttiä), pujotan aurinko lasit silmilleni ja kävelen vartian ohi ulos liuku ovista.